Lidhje

Borxhet e energjisë elektrike në veriun e Kosovës


Në Kosovë, që nga përfundimi i luftës, katër komunat veriore të banuara me shumicë serbe nuk i kanë shlyer borxhet për shpenzim të energjisë elektrike, për shkak se autoritetet e Kosovës nuk kanë pasur qasje në atë zonë. Për këtë shkak energjia e shpenzuar u është faturuar qytetarëve të pjesëve tjera të Kosovës, duke ngritur shqetësime dhe reagime të organizatave humanitare që e dërguan çështjen në gjykatë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG