Lidhje

Projekti "Edhe Muret kanë Veshë" nderon të dënuarit politikë të diktaturës

Projekti artistik është pjesë e fushatës “Të përkujtojmë për të shëruar dhe parandaluar”, e cila u përkrah nga qeveria italiane, UNDP (Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara) dhe nga Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e Sigurimit të Shtetit.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG