Lidhje

La Mama e Nju Jorkut në Tiranë


Në kuadrin e muajit amerikan të kulturës, Teatri Eksperimental, "La MaMa" i Nju Jorkut dha një koncert në Shqipëri. Ashtu si në të gjitha ekspozitat e pikturës, koncertet dhe shfaqjet e tjera gjatë këtij muaji kushtuar kulturës amerikane, edhe kjo shfaqje ishte një bashkëpunim i artistëve amerikanë me ata shqiptarë. Trupa e përbashkët po përgatit një opera të re që do të shfaqet në Festivalin e Butrintit pas një jave.

XS
SM
MD
LG