Lidhje

Në Shqiperi kriza energjitike me pasoja për bizneset dhe popullatën


Kriza energjitike ne Shqiperi po shfaqet kete vit me dy pamje diametralisht te kunderta: Nga njera ane gjithe bregdeti dhe zonat turistike po furnizohen si asnjehere me energji elektrike 24 ore, ndersa ne pjesen tjeter te vendit dhe qytetet e medha energjia nderpritet nga 6 deri ne 9 ore çdo dite. Nderprerja e energjise elektrike ka veshtiresuar punen e bizneseve te vogla dhe te firmave prodhuese, ndersa banoret jane zhytur në zhurmen e gjeneratoreve te vendosur kudo. Ndiqni kroniken e pergatitur nga korrespondenti yne ne Tirane.

XS
SM
MD
LG