Lidhje

Moisiu: Ftesa e NATO-s është një nxitje për zhvillimin e demokracisë


Ish-Presidenti i Shqiperise, Alfred Moisiu, tha sot se ftesa e NATO-s per antaresim eshte nje nxitje per zhvillimin e demokracise, dhe vazhdimin e nje pune te organizuar per antaresim te plote. Presidenti Moisiu, gjithashtu nje ushtarak i njohur, tha se antaresimi ne NATO ishte nje enderr e disa brezave qytetaresh dhe ushtarakesh shqiptar, qe po behej realitet, pas nje angazhimi shumevjecar. Me zotin Moisiu bisedoi korrespondenti yne ne Tirane, Ilirian Agolli.

XS
SM
MD
LG