Lidhje

Kosovë: Gjendja e rëndë ekonomiko-sociale ndikon së tepërmi fëmijët


Autoritete në Prishtinë theksojnë se gjendja e rëndë ekonomike dhe sociale në Kosovë reflekton në gjendjen jo të mirë sociale edhe të fëmijëve. Në ceremonitë që do të zhvillohen me rastin e ditës botërore të të drejtave të fëmijëve, ashtu si në shumë vende të botës edhe në Kosovë pritet të organizohen manifestime. //iç//

XS
SM
MD
LG