Lidhje

USAID dhe Gjykata e Apelit firmosin marrëveshje bashkëpunimi në fushën juridike


Agjencia Amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar, USAID, dhe Gjykata e Apelit në Gjirokastër firmosën një marrëveshje bashkëpunimi në fushën juridike. Marrëveshja synon që në kuadër të një programi tre vjeçar gjykata të hedhë hapa përpara në rritjen e përgjegjshmërisë dhe transparencës ndaj publikut. //iç//

XS
SM
MD
LG