Lidhje

Në Ksamil, dy artistë organizojnë një konkurs muzike për fëmijët


Jeta Kulturore në qytetet e vogla në Shqipëri është mjaft e varfër për shkak të punës së pamjaftueshme të institucioneve kulturore dhe mungesës së vëmendjes së organeve vendore. Por në qytezën e vogël të Ksamilit, dy bashëshortë artistë po kërkojnë të sfidojnë këtë realitet. Ata kanë hapur një qendër arti dhe po organizojnë një Konkurs Ndërkombëtar për muzikën. Fëmijët e Ksamilit, të rritur mes një kaosi ndërtimesh, janë gati të përfaqësohen në këtë konkurs, duke luajtur pjesë instrumentale në piano.//lk

XS
SM
MD
LG