Lidhje

Me aktorin Luan Bexheti në një lojë të re elektronike


Para, luks, dhunë, seks dhe drogë....këto janë disa nga arsyet që e bëjnë mjaft popullore lojën e re elektronike për të rritur "Grand Theft Auto". Ngjarjet e lojës zhvillohen në qytetin Liberty ...që ngjason mjaft me qytetin e Nju Jorkut dhe personazhet janë kryesisht emigrantë nga vendet e lindjes mes të cilëve ka edhe shqiptarë të përfshirë në rrjedhat e krimit. Një nga dubluesit e zërave është edhe aktori me origjinë shqiptare Luan Bexheti.

XS
SM
MD
LG