Lidhje

Qeveria shqiptare miraton një ligj të ri për titujt e pronësise


Në Shqipëri, qeveria kritikoi sot me tone te ashpra zyrtare te larte dhe pushtetare vendore qe kane abuzuar me pronat dhe tokat bujqesore ne fshat. Kryeministri Sali Berisha thote se nje ligj i ri per titujt e pronesise, i miratuar sot nga qeveria, perpiqet te godase mafian e tokave qe ka abuzuar mbi pasuri miliarda dollaresh.

XS
SM
MD
LG