Lidhje

Grupi Merilon në rubrikën muzikore të Ditarit


Grupi Merillon ka gjetur një mënyrë mjaft origjinale për të grumbulluar sa më shumë adhurues nëpër koncertet e tyre. Ata kanë vedosur që të lejojnë shkarkimin përmes interentit të albumit të tyre të fundit dhe madje të arrijnë të gjejnë shifrën e saktë të adhuruesve që piratojnë muzikën e tyre. Ndërkohë në Britaninë e Madhe, është organizuar mbrëmja e shpërndarjes së çmimeve Merkuri.

XS
SM
MD
LG