Lidhje

Tuzi një komunë urbane që nuk përmbush kërkesat e shqiptarëve


Komuna urbane e Tuzit, në Mal të Zi, popullohet kryesisht nga shqiptarët, të cilët vazhdojn të kërkojnë nga qeverisja qëndrore e Podgorices, shpalljen e komunës së tyre me të drejta të plota, si gjithë komunat e tjera në Mali të Zi. Të zgjedhurit vendorë dhe vetë banorët e Tuzit, shprehen se qeverija e Malit të Zi duhet të bëjë më shumë për përfaqësimin e shqiptarëve dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

XS
SM
MD
LG