Lidhje

Shqipëri: Të moshuarit në Ditën e tyre Ndërkombëtare


Të moshuarit zenë 8 për qind të popullatës së Shqiperise, por ndonëse në një numer të vogël, ata thonë se diskriminohen dhe nuk trajtohen me dinjitet. Sot është Dita Boterore e të Moshuarve. Në vazhdim, një material me këtë temë:

XS
SM
MD
LG