Lidhje

Përpjekje për të nxitur turizmin malor në Shqipëri


Nderkohe qe turizmi bregdetar ka njohur vitet e fundit zhvillim te ndjeshem ne Shqiperi, duke tejkaluar edhe disa prej vendeve te rajonit, turizmi malor ka mbetur mbrapa per shkak te promovimit te paket dhe infrastruktures se prapambetur. E vetmja zone e perfshire ne agjendat turistike eshte fshati Theth, ne Malesi te Dukagjinit. Ministria shqiptare e turizmit ka marre persiper, kohet e fundit, promovimin e 40 kullave karakteristike te zones malore ne Veri te Shqiperise dhe ndihmen financiare per pronaret e tyre, duke synuar nxitjen e turizmit malor.//iç//


XS
SM
MD
LG