Lidhje

Zyrtarët ndërkombëtarë, përpjekje për vendosjen e EULEX-it


Përfaqësues ndërkombëtarë në Kosovë thanë se do të vazhdojnë përpjekjet për të siguruar kushtet për fillimin e funksionalizimit të Misionit të Bashkimit Evropian për Policinë dhe Drejtësinë në vend. Ata thanë se do të vazhdojnë bisedimet me udhëheqësit politikë të Kosovës, të cilët refuzuan kushtet e vendosura nga Beogradi për shtrirjen e këtij misioni edhe në zonat e banuara me pjesëtarë të komunitetit serb.//lk

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG