Lidhje

Shqipëri: Opozita skeptike për masat ndaj krizës globale


Në Shqipëri, opozita Socialiste shprehu sot skepticizëm per masat qe ka marre qeveria demokrate per te shmangur pasojat e krizes ekonomike boterore. Nenkryetari socialist i komisionit parlamentar te ekonomise, Arben Malaj, tha se nje numer i madh investimesh kanë deshtuar, ose jane vonuar dhe kjo do te sjelle veshtiresi ne fushen ekonomike, nderkohe qe projekt-buxheti i vitit 2009 nuk po pergatitet me transparence. Por qeveria thote se jane krijuar rezerva per te perballuar pasojat e krizes ekonomike boterore, dhe se rritja ekonomike do te jete me e madhja ne rajon.


Të ngjashme

XS
SM
MD
LG