Lidhje

Çështja e EULEX-it, udhëheqësit e Kosovës shkojnë Londër


Udhëheqësit më të lartë të Kosovës ndodhen sot në Londër për të debatuar me kryeministrin britanik Gordon Brown dhe sekretarin e jashtëm David Miliband gjendjen e krijuar pas debateve rreth shtrirjes së EULEX-it në Kosovë. Zyrtarë të Misionit të BE-së për policinë dhe drejtësinë thanë se me gjithë ndërlikimet politike janë të gatshëm që muajin e ardhshëm të fillojnë punën në gjithë Kosovën. Prishtina vazhdon të kundërshtojë marrëveshjen e arritur ndërmjet Beogradit dhe OKB-së për shtrirjen e EULEX-it në Kosovë.

XS
SM
MD
LG