Lidhje

Marrëveshje për të mbështetur personat me aftesi të kufizuara


Me mbeshtetjen e Agjencise amerikane per zhvillim nderkombetar, sot ne Shkoder u nenshkrua nje marrëveshje mes Ministrise se Punes dhe Prefektures së Shkodrës për të mbështetur personat me aftesi të kufizuara. Ndërkohe, siç na njofton nga Shkodra korrespondenti Pëllumb Sulo, vetë këta persona thonë se nevojitet një ndihmë më konkrete si dhe zbatim me i mire i marreveshjeve dhe ligjeve qe kanë të bëjnë me ta. //iç//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG