Lidhje

2008-a, vit më i mirë për biznesin në Shqiperinë e Jugut


Viti 2008 shënoi një klimë më të mirë për zhvillimin e biznesit në Shqiperinë e Jugut. Drejtuesit e Dhomës së Tregtise së Gjirokastrës vleresojnë veçanërisht prirjen e bizneseve të reja në sektorin e turizmit dhe të shërbimeve.

XS
SM
MD
LG