Lidhje

Kosovë: Besimtarët e ritit ortodoks po kremtojnë Krishtlindjet


Besimtarët e ritit ortodoks në Kosovë po kremtojnë krishtlindjet sipas kalendarit të vjetër që shënon sot lindjen e Jezu Krishtit. Besimtarët e komunitetit serb thanë se jeta e tyre në Kosovë zhvillohet në kushte të vështira ndërsa udhëheqësit politikë të vendit po u bëjnë thirrje atyre që të integrohen në jetën politike dhe t'i japin fund kundërshtimit të pavarësisë së Kosovës. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG