Lidhje

Shqipëria hedh hapin e parë zyrtar drejt Bashkimit Europian


Shqipëria hedh hapat e parë zyrtarë për të kërkuar statusin e vendit kandidat për anëtar i BE. Komisioni i jashtëm i parlamentit miratoi sot me pëlqimin e të gjithë anëtarëve të vet një rezolutë me anë të së cilës i kërkohet qeverisë që në një kohë të përshtatshme dhe në konsultim me vendet anëtare të paraqesë aplikimin.

XS
SM
MD
LG