Lidhje

Ambasadori Uillson, shqetësim për çështjen e pastërtisë së figurave

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër

Çështjen e pastërtisë së figurave e ngriti sot në Shkodër edhe Ambasadori britanik ne Shqiperi, Fraser Wilson, i cili shprehu shqetesim ne lidhje me ate, qe ai e quajti mungese te vemendjes se qeverise shqiptare ndaj verejtjeve te nderkombetareve mbi ligjin e lustracionit. Ambasadori Wilson u shpreh me nota kritike edhe ndaj ecurise se reformes ne sistemin gjyqesor si dhe vonesat ne pergatitjen e zgjedhjeve te ardheshme parlamentare. Komentet e tij ambasadori Wilson i beri sot ne një diskutim në Universitetin e Shkodres.

XS
SM
MD
LG