Lidhje

Ambs. çeke i ofron ndihmë Shqipërisë për ligjin e dosjeve


Ne Tirane, ambasadorja e Çekise deklaroi se Evropa dhe vendi i saj jane te gatshem te ndihmojne Shqiperine qe te permiresoje ligjin mbi pastertine e figurave zyrtare, pas shqetesimeve se ai ligj mund te kete mospërputhje me Kushtetuten. Ambasadorja Marketa Fialkova tha se eshte e drejta e nje vendi te nderoje viktimat e diktatures, se interesi kryesor eshte të mbrohet demokracia, ndersa forca e kesaj mbrojtjeje te demokracise mund te diskutohet.

XS
SM
MD
LG