Lidhje

Akademia "Marubi" në konflikt me qeverinë për tokën


Në Shqipëri është kthyer në një konflikt ndërhyrja e policisë për lirimin e një sipërfaqeje në natyrë e cila shfrytëzohej nga akademia private e filmit Marubi. Rektori i kësaj akademie, regjisori Kujtim Çashku dhe 4 studentë janë shoqëruar dhe janë mbajtur për orë të tëra në polici. Autoritetet thonë se sipërfaqa është zënë pa patur asnjë leje e po ashtu edhe hapësira të tjera për të cilat akademisë i kërkohet të paguajë qeranë. Ndërsa zoti Çashku ka reaguar duke thënë se është anashkualuar gjykata e cila sipas tij e ka në proces këtë çështje.

XS
SM
MD
LG