Lidhje

Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi dhe partitë shqiptare


Ne zgjedhjet e parakohëshme parlamentare, që do te mbahen në Mal të Zi më 29 mars, merr pjesë edhe Lidhja Demokratike e Shqiptarëve në Mal të Zi. Kryetari i saj, Mehmet Bardhi thotë se këto zgjedhje janë nje llogaritje e partisë në pushtet për të zgjatur mandatin qeverisës. Ndërkohë, sipas zotit Bardhi, edhe në këto zgjedhje, partitë shqiptare ka të ngjarë të mos dalin të bashkuara, gjë që zvogëlon hapsirën e tyre për përfaqësim në parlamentin e Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG