Lidhje

Viktimat e komunizmit në fshatin Mursi të Sarandës


Fshati Mursi i Sarandës është nga më të prekurit në Shqipëri nga krimet e regjimit komunist. Dhjetëra banorë nga ky fshat u pushkatuan dhe humbën jetën në internime. Sot nipat dhe mbesat e tyre kanë ngritur në qendër të fshatit një memorial përkujtimor ku janë shënuar emrat e të gjithë viktimave të komunizmit.


XS
SM
MD
LG