Lidhje

Marrëdhëniet NATO-Rusi


Ndërsa NATO-ja përgatitet për samitin e 3 dhe 4 prillit që do të shënojë edhe 60 vjetorin e Aleancës, dyshimet e Moskës ndaj saj mbeten të mëdha.

Sot, Rusia, është e pakënaqur jo vetëm me faktin që disa vende, ish satelitë të Bashkimit Sovjetik bëjnë pjesë në të, por edhe që vazhdimi i zgjerimit të Aleancës mund të sjellë në të Ukrainën dhe Gjeorgjinë, ish republika të Bashkimit Sovjetik.

Të hënën në Ditari mund të ndiqni një analizë për gjendjen aktuale të marrëdhënieve NATO-Rusi.


XS
SM
MD
LG