Lidhje

Rendesia e  shtrimeve fizike


Ushrimet fizike ulin stresin, pakësojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës, kancerit dhe madje shtojnë jetëgjatësinë. Por cila është shkalla e moderuar e këtyre ushtrimeve?

Më hollësisht, të martën në emisionin televiziv Ditari

XS
SM
MD
LG