Lidhje

Përmbytjet dhe shtëpitë pluskuese


Si rezultat i ngrohjes globale, studiuesit parashikojnë rritjen e niveleve të detërave dhe oqeaneve çfarë do të shtojë rrezikshmërinë për vende që gjenden poshtë nivelit të detit apo që njihen për përmbytjet.Holanda ka filluar një projekt të ri për ndërtimin e shtepive pluskuese. Informacione më të shumta do të mësoni të enjten në emisionin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG