Lidhje

Google dhe informacioni mjekësor


Gjithnjë e më shumë konsumatorë tani drejtohen në internet për informacione mjekësore.

Por disa ekspertë po shprehin shqetësime rreth pasaktësisë së të dhënave në disa faqe elektronike që ata ndeshën gjatë kërkimit me Google.

Më hollësisht, për këtë do të flasim të martën në emisionin televiziv Ditari, ora 18:00 në rubrikën "Mjekësi dhe shkencë".

XS
SM
MD
LG