Lidhje

Ekonomia e Kosovës përballë sfidave madhore


Deri nje vit me parë, statusi i pazgjidhur politik i Kosovës veçohej si arsyeja që mbante peng edhe zhvillim e saj ekonomik. Një vit pas shpalljes së pavaresisë, shumë nga sfidat ekonomike mbeten pa zgjidhje dhe megjithë parashikimet optimiste të autoriteteve të Kosoves, e ardhmja e afërt pritet të jetë e ngarkuar me probleme. Drejtoresha ekzekutive e Odës Ekonomike amerikane në Prishtinë, Mimoza Kusari-Lila ishte e ftuar në Qendrën Udro Uilson në Uashington për një analizë të gjendjes ekonomike të Kosovës.

XS
SM
MD
LG