Lidhje

Shqipëri: Në Pukë banorët bëjnë përpjekje për zhvillim


Puka eshte nje nga rrethet e varfera te zones veriore te Shqiperise. Me gjithe pasurite e shumta natyrore, pjesa me e madhe e banoreve te ketij rrethi jane te papune dhe jetojne nen nivelin e varferise. Kohet e fundit, disa prej banoreve, po shfrytezojne pasurite natyrore te ketij rrethi, si nje mundesi e mire per zhvillimin e ekonomik te Pukes.

XS
SM
MD
LG