Lidhje

Qendra e shërbimeve me një ndalesë në Dajç të Shkodrës


Ne komunen e Dajcit, ne rrethit e Shkodres, keto dite filloi nga puna e para qender e informatizuar e sherbimeve me nje ndalese ne Shqiperi. Ndertimi i saj eshte mundesuar edhe nga një program zvicerian si dhe Fondacioni per autonomi dhe qeverisje vendore. Qellimi i kesaj qendre eshte qe t'u siguroje banoreve dhe emigranteve te Dajcit transporencen e punes se administrates komunale si dhe kryerjen e te gjithe sherbimeve te nevojshme, brenda nje zyre.

XS
SM
MD
LG