Lidhje

Shkodër: Instalohet sistemi i kamerave të zgjedhjeve


Në Zgjedhjet parlamentare të 28 qershorit proçesi i numrimit të votave do të vëzhgohet edhe nga kamera dhe monitorë, që do të rrisin transparencën e këtij proçesi të rëndësishëm. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, ishte sot në qendrën e numrimit të votave ne Bashkinë e Shkodrës, ku ka përfunduar instalimi i sistemit të monitorimit përmes kamerave.

XS
SM
MD
LG