Lidhje

Programet e kandidatëve për deputetë në qarkun e Fierit


Qarku i Fierit vjen pas atij të Tiranës për nga numri i mandateve të deputetëve që do të dalin nga zgjedhjet e 28 qershorit. Dy nga temat që zënë më shumë vënd në programet e kandidatëve për deputetë lidhen me zhvillimin e sektorit të bujqësisë dhe sektorit të naftës.

XS
SM
MD
LG