Lidhje

Gjendja e lirisë së shtypit në Kosovë


Një numër i konsiderueshëm i organizatave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe lirisë së shtypit i kanë bërë thirrje qeverisë së Kosovës, që të dënohen publikisht dhe të hetohen deri në fund kërcënimet kundër gazetares Jeta Xharra, drejtoreshë e Rrjetit Ballkanik për Gazetari Hulumtuese. Kjo ka ngritur sërish debatet rreth gjendjes së mjeteve të informimit në Kosovë.

XS
SM
MD
LG