Lidhje

Ristani: Përgjegjësinë për shkeljet e kanë partitë politike


Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Arben Ristani, tha sot se KQZ po punon me saktësi dhe transparencë për të përfunduar procesin zgjedhor. Zoti Ristani tha se përgjegjësinë për shkeljet dhe problemet gjatë zgjedhjeve duhet ta mbajnë vetë partitë politike, që i sollën komisionerët në ditën e fundit dhe ata moren vetëm një trajnim minimal për Kodin e ri Zgjedhor.

XS
SM
MD
LG