Lidhje

Shqipëri: KQZ shpall rezultatet zyrtare të zgjedhjeve


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 28 qershorit, një muaj pas zhvillimit të tyre. Kryetari i Komisionit Zgjedhor, Arben Ristani, deklaroi se standartet e kërkuara nga ligji ishin përmbushur dhe procesi zgjedhor ishte më transparenti dhe me i rregullti, krahasuar me cdo zgjedhje të mëparshme.

XS
SM
MD
LG