Lidhje

Shqipëri: Qeveria rishikon buxhetin; opozita akuza për shpërdorim


Në Tiranë, qeveria njoftoi sot se do të rishikojë buxhetin, për të rishperndarë fondet e papërdorura në sektore ku investimet kane ecur më mirë. Ministri i financave, Ridvan Bode, tha se kjo mase do te mbeshtesë ekonomine e vendit dhe qendrueshmerinë makro-eknomike. Por opozita thotë se qeveria e ka zbrazur arkën e shtetit dhe nuk është në gjendje të paguajë firmat private për ndërtimet që kanë bërë, çka sipas saj, është shenjë e keqperdorimit të fondeve shtetërore.

XS
SM
MD
LG