Lidhje

At Artur Liolin komenton mbi vdekjen e Senatorit Kenedi


At Artur Liolin, kryekancelar i Arkidioqezës shqiptare në Boston, ka patur rastin ta njohë senatorin Kenedi dhe ai thotë se humbja e senatorit Kenedi ishte edhe një humbje për komunitetin shqiptar të Amerikës. Në një intervistë me Ditarin, At Liolin, tha se senatori kishte aftësinë që të bashkëpunonte me të dy krahët e politikës prandaj shumë nga arritjet e 50 vjetëve të fundit në Amerikë mbajnë edhe vulën e tij.

XS
SM
MD
LG