Lidhje

Lufta e Dytë Botërore dhe trashëgimia pozitive në teknologji


Lufta e Dytë Botërore filloi me aeroplanë të rinj, motorrë të rinj dhe disa prej përmirësimeve më premtuese teknologjike të shekullit 20. Arritjet që u realizuan gjatë luftës ende shihen në jetën e përditshme sot. Lufta e Dytë Botërore është e lidhur ngushtë me shkatërrimet e mëdha,por trashëgimia e saj nuk është vetëm negative. Novacionet teknologjike të nxitura nga lufta që përfshiu botën, patën një ndikim të madh në shekullin e 20 dhe 21.

XS
SM
MD
LG