Lidhje

Shkodër: Motrat e Nënë Terezës në ndihmë të fëmijëve të varfër


12 vjet më parë u nda nga jeta bamirësja e njohur me origjinë shqiptare, Nënë Tereza. Në kujtim të saj edhe në Shqipëri po zhvillohen veprimtari lutje dhe bamirësie në ndihmë të të varfërve dhe njerëzve në nevojë. Korrepondenti i Zerit te Amkerikës, Pëllumb Sulo ishte sot në shtëpinë e fëmijëve në nevojë, të ngritur nga motrat e Nënë Terezës në qytetin e Shkodrës.

XS
SM
MD
LG