Lidhje

Kosovë: Shënohet 10 vjetori i policisë së vendit


Policia e Kosovës shënon sot dhjetë vjetorin e themelimit të saj. Ngritja e kësaj policie filloi pak muaj pas përfundimit të luftës me mbështetjen e Misionit të OSBE-së, ndërsa sot numëron rreth 9 mijë pjesëtarë të të gjitha komuniteteve. Pjesëtarët e kësaj policie përballen me vështirësi për shkak të mungesës së sigurimeve dhe pagave ende të ulta.

XS
SM
MD
LG