Lidhje

Mediat dhe pakicat kombëtare në Kosovë


Në Kosovë, prezantimi i komuniteteve të ndryshme në mjetet e informimit, varet në masë të madhe nga përkatësia kombëtare e pronarëve dhe gazetarëve të medias. Megjithëse një pjesë e gazetarëve dhe analistëve pohojnë se ka pasur ndryshime pozitive gjatë viteve të fundit, ata tërheqin vërejtjen se pasqyrimi i komuniteteve të ndryshme përcillet ende nga paragjykime që janë pasojë e së kaluarës

XS
SM
MD
LG