Lidhje

Shqipëri: Reformë për riorganizimin e brendshëm të drejtësisë


Sistemi gjyqësor në Shqipëri nisi sot një tjetër reformë për riorganizimin e brendshëm të drejtësisë. Ekspertë të këtij sektori mendojnë se korrupsioni në gjykata lulëzon prapa mbingarkesës së gjyqtarëve me punë dhe zgjatjes së proceseve gjyqësore për vite me radhë.

XS
SM
MD
LG