Lidhje

Media në jug të Shqipërisë përballet me probleme të informalitetit


Gazetarët në Jug të Shqipërisë vazhdojnë të përballen me mjaft probleme që lidhen jo vetëm me ushtrimin e profesionit por edhe marëdhëniet me pronarët e mediave. Gjendja e tyre ekonomike sipas organizatave të gazetarëve është rënduar këtë vit prej thellimit të informalitetit dhe mosveprimit të inspektoriatit të punës. Shumë prej gazetarëve prej muajsh nuk arrijnë të marrin edhe pagat, kjo për shkak të mungesës së kontratave të punës.

XS
SM
MD
LG