Lidhje

Botohet libri mbi shtatoret e Nënë Terezës


Në Tiranë Instituti Kombëtar i Diasporës dhe Qendra Ndërkombëtare e Kulturës organizuan një takim me veprimtarin e bashkësisë shqiptaro-amerikane, Lekë Gojcaj, i cili sapo ka botuar një libër mbi shtatoret e Nënë Terezës. Zoti Gojcaj është angazhuar disa vjet për të vendosur shtatoret e Nobelistes shqiptare të Paqes, Gonxhe Bojaxhiu, në disa shtete, që nga SHBA dhe deri në Kosovë.

XS
SM
MD
LG