Lidhje

Shqipëri: Konferencë për investimet me qarqet e biznesit


Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani, deklaroi se qeveria ka përdorur paratë e privatizimeve dhe ka rritur huamarrjen publike, sepse ka rënë mbledhja e të ardhurave buxhetore. Në një forum të organizuar me qarqet e biznesit, guvernatori Fullani bëri thirrje për investime të qëndrueshme për vitin e ardhshëm, pas një parashikimi të kujdesshëm të gjendjes eknomike të vendit dhe të rajonit.

XS
SM
MD
LG