Lidhje

Kosovë: Vazhdojnë debatet për koalicionin qeverisës


Në Kosovë, kanë vazhduar debatet rreth qëndrueshmërisë së koalicionit qeverisës, vazhdimësia e të cilit u rikonfirmua nga të dyja partitë në pushtet. Partitë opozitare thonë se koalicioni qeverisës është i paqëndrueshëm dhe tash duhet menduar për zgjedhje të parakohshme, ndërsa partitë në pushtet thonë se qeveria aktuale mbetet në pushtet deri në zgjedhjet e përgjithshme që duhet të mbahen në vjeshtën e vitit 2011.

XS
SM
MD
LG