Lidhje

Shqipëri: Protestë e opozitës dhe kryetarëve të bashkive socialiste


Zyrtarë dhe nënpunës të bashkive socialiste protestuan sot përpara kryeministrisë për mungesën e fondeve dhe rritjen e detyrimeve financiare të biznesit të vogël. Kryetarët e bashkive pohuan se fondet e qeverisë po ulen dhe kjo, sipas tyre, është një diskriminim për motive politike. Por qeveria thotë se fondet e pushtetit vendor janë dyfishuar.

XS
SM
MD
LG